Welkom bij triAV

triAV is een onafhankelijk specialist in de Hospitality branche op het gebied van Hospitality TV, Signage, internet en telefonie oplossingen. Deze totaaloplossingen inclusief de content bieden wij aan in hotels, vakantieparken, zorginstellingen en appartementen.
De oplossingen worden door vakkundige triAV medewerkers geïnstalleerd en wij zijn 24/7 bereikbaar bij calamiteiten. Nog belangrijker is dat wij graag eerst de tijd voor u nemen, zodat bij u uiteindelijk de juiste oplossing in een snel ontwikkelende markt kan worden aangeboden.

Hotel

Hotelgasten kijken graag nog even Wimbeldon na een dagje relaxen bij het zwembad. Met onze hotel tv totaaloplossingen is alles mogelijk. Met hoge beeld- en geluidskwaliteit. Daarom voelen uw gasten zich bij u thuis.

KEUK triAV levert innovatieve hotel tv totaaloplossingen voor zowel gasten als hotels. Elke omgeving is uniek, van de grootste hotelketens tot de kleinste boetiekhotels. Daarom creëert ons team hotel tv oplossingen op maat om aan uw specifieke wensen en eisen te voldoen. Waarbij kwaliteit, keuzevrijheid en betaalbaarheid centraal staan. KEUK triAV levert content op maat samen met uitgebreide functionaliteiten om de ervaring van uw gasten te verbeteren.

Verrijk de ervaring van uw gasten
Door gebruik te maken van speciaal voor de hotelbranche ontwikkelde smart tv’s kunt u uw gast tal van gebruikersmogelijkheden bieden zoals een uitgebreid digitaal TV zenderpakket en internet. En uiteraard zijn er mogelijkheden om de iPads, tablets en smart phones van uw gasten op een veilige manier te verbinden met de entertainment apparatuur van de kamer. Hotelgasten kijken graag nog even een Netflix serie voor het slapen gaan. Net als thuis.

Vereenvoudig implementatie en beheer hotel tv
Het systeem biedt de mogelijkheid tot het inrichten van een startpagina op de tv’s in de huisstijl van het hotel, eventueel in verschillende talen. Dit kanaal kan voorzien worden van hotelinformatie online apps, service aan de gasten, surfen op het internet en nog veel meer. Onze oplossing maakt het beheer, onderhoud en beveiligen van deze geavanceerde systemen eenvoudig, dit alles terwijl onverwachte kosten en total cost of ownership (TCO) minimaal zijn.

Vakantiepark

Televisiekijken net als thuis, dat is een service die gasten verwachten. Met onze hotel tv totaaloplossingen is alles mogelijk, uiteraard met hoge beeld- en geluidskwaliteit. Zo voelen klanten zich bij je thuis. Dat is het ultieme vakantiegevoel.

KEUK triAV levert professionele hotel-tv oplossingen waarmee we eenvoudige en betrouwbare oplossingen leveren. Elke omgeving is uniek; van compacte vakantieparken en appartementenhotels tot vakantiedorpen met chalets en villa’s. Daarom creëert ons team een hotel-tv oplossing op maat om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Verrijk de ervaring van uw gasten
Door gebruik te maken van speciaal voor de vakantieparken ontwikkelde smart tv’s biedt u uw gast tal van gebruikersmogelijkheden. Zoals een uitgebreid digitaal TV pakket en browsen op het internet. Ook zijn er mogelijkheden om de tablet en smart telefoon van uw gast op een veilige manier te verbinden met de entertainment apparatuur van de kamer. Gasten in uw vakantiepark kijken graag nog even een Netflix serie na een dagje zwemmen in het subtropisch zwembad.

Vereenvoudig implementatie en beheer
Het systeem biedt de mogelijkheid tot het inrichten van een startpagina op de tv’s in de huisstijl van het park. Dit kanaal kan voorzien worden van park- en omgevingsinformatie, online apps, service aan de gasten, surfen op het internet en nog veel meer. Onze oplossing maakt het beheer, onderhoud en beveiligen van deze geavanceerde systemen eenvoudig, dit alles terwijl onverwachte kosten en total cost of ownership (TCO) minimaal zijn.

Zorg

Patiënten in het ziekenhuis en zorginstelling ontspannen met afleiding van hun favoriete tv-serie of film. Met onze hospitality tv totaaloplossingen is alles mogelijk. Daarom voelen de patiënten zich op hun gemak. Terwijl medewerkers zich kunnen richten op de kwaliteit van de zorg.

Thuisvoelen, terwijl je niet thuis bent. Een vertrouwd gevoel en de dingen kijken die je thuis ook kijkt. Dit klinkt logisch, maar hoe vaak kan dit ook werkelijk? Televisie en internet als onderdeel van het zorgprogramma of gewoon pure verwennerij? Wij maken deze extra stap graag met uw zorginstelling.

KEUK triAV levert patiënt-betrokken technologie. Elke omgeving is uniek; van grote universitaire ziekenhuis tot privékliniek en een dialysecentrum. Daarom creëert ons team producten en diensten op maat om aan uw specifieke eisen te voldoen.

De verbeterde bed-ervaring
Een prettig verblijf zal de duur van het verblijf verkorten en zal de algemene klanttevredenheid bevorderen. Pas de taal en inhoud aan op basis van de wensen en de afkomst van de patiënten.

Het vereenvoudigen van implementatie en management van hospitality tv
Softwareoplossingen maken het makkelijk om deze moderne systemen te beheren, aan te passen en te beveiligen, terwijl onverwachte uitgaven beperkt worden en de eigendomskosten zo laag mogelijk blijven (total cost of ownership – TCO).