Samsung LYNK

Een flexibele, kostenefficiënte content management oplossing voor het hotel displays.

Samsung's Lynk REACH-software is een geïntegreerde content management oplossing voor de horeca, dat gebruik maakt van de bestaande coax kabelinfrastructuur ten behoeve van het  implementeren en beheren van de informatie inhoud op hotel TV's.

  • Coaxiale Infrastructuur Compatibiliteit
  • Gemakkelijk aangepast User Interface (UI)
  • Aangepaste kamer content voor specifieke doelgroepen
  • Remote op de kamer Weergave beheermogelijkheden

 

Philips CMND

CMND – De Philips innovation voor Signage, infokanalen & Videowall: promoot uw diensten bij uw gasten dankzij aanpasbare pagina's met hotelinformatie vanaf een centrale locatie op afstand zonder dat u de kamers hoeft te bezoeken.

De juiste boodschap op het juiste moment

CMND maakt het mogelijk om TV & display -instellingen vooraf te configureren en TV's te upgraden vanaf één locatie. Met CMND kunt u de informatie delen, de nadruk leggen op uw merk en diensten onder de aandacht brengen, zoals uw restaurants of spa, om extra inkomsten te genereren zonder dat u een apart systeem nodig hebt.

Al met al, de Cmnd display management software is volledig geïntegreerd in de Phillips Hospitality TV's en signage displays. Bijvoorbeeld, als een hotel de tv's in de kamer en de Signage displays in de lobby en conferentieruimte hangt, kunnen ze deze allemaal bedienen met Cmnd.

Check de Philips brochure voor Hospitality & signage solutions hier: Philips brochure

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Contact ons hier.

LG Pro:Centric

Pro:Centric fungeert als een digitale conciërge - gasten hebben de mogelijkheid om extra informatie over bijvoorbeeld wellness-behandelingen en het restaurant, te zien op hun hotel tv's.

Als een van de grootste electronica fabrikanten ter wereld, heeft LG Electronics in Europa ook een specifieke divisie welke zich bezig houdt met o.a. de ontwikkelingen en producten voor de Hospitality markt.

Pro:Centric is een Smart oplossing en het "paradepaardje" van LG, en is te gebruiken in combinatie met LG Hotel TV's. De kracht van Pro:Centric is; gebruiksvriendelijkheid voor de gast en eenvoudig qua bediening voor de beheerder. Belangrijk om te vermelden is dat het systeem te gebruiken is over uw bestaande netwerk.

  • Gasten hebben eenvoudig toegang tot hotelinformatie.
  • Het instellen hotel mode & channel mapping is gemakkelijk en effectief.
  • Content bewerken is eenvoudig.

 

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)