Zorg

Patiënten in het ziekenhuis en zorginstelling ontspannen met afleiding van hun favoriete tv-serie of film. Met onze hospitality tv totaaloplossingen is alles mogelijk. Daarom voelen de patiënten zich op hun gemak. Terwijl medewerkers zich kunnen richten op de kwaliteit van de zorg.

Thuisvoelen, terwijl je niet thuis bent. Een vertrouwd gevoel en de dingen kijken die je thuis ook kijkt. Dit klinkt logisch, maar hoe vaak kan dit ook werkelijk? Televisie en internet als onderdeel van het zorgprogramma of gewoon pure verwennerij? Wij maken deze extra stap graag met uw zorginstelling.

triAV levert patiënt-betrokken technologie. Elke omgeving is uniek; van grote universitaire ziekenhuis tot privékliniek en een dialysecentrum. Daarom creëert ons team producten en diensten op maat om aan uw specifieke eisen te voldoen.

De verbeterde bed-ervaring

Een prettig verblijf zal de duur van het verblijf verkorten en zal de algemene klanttevredenheid bevorderen. Pas de taal en inhoud aan op basis van de wensen en de afkomst van de patiënten.

Het vereenvoudigen van implementatie en management van hospitality tv

Softwareoplossingen maken het makkelijk om deze moderne systemen te beheren, aan te passen en te beveiligen, terwijl onverwachte uitgaven beperkt worden en de eigendomskosten zo laag mogelijk blijven (total cost of ownership – TCO).

Meer weten?

Neem contact met ons op en we vertellen u graag over de mogelijkheden.


Bert Nijeboer: “Een regio ziekenhuis heeft andere wensen t.a.v. televisie en internet dan een zorginstelling voor oude mensen. Dit geldt niet alleen voor het zenderaanbod, maar zeker ook voor bed-armen voor de televisies en het formaat van de televisies. De eenvoud van bediening blijft altijd gelijk. Daar zorgt triAV voor!’’

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)