Zorg

Ervaar een perfecte combinatie van comfort en geoptimaliseerde zorg. Het is een uitdaging om gepersonaliseerde infotainment te leveren aan uw patiënt terwijl de medewerkers zich kunnen richten op de kwaliteit van de zorg.

Thuisvoelen, terwijl je niet thuis bent. Een vertrouwd gevoel en de dingen kijken die je thuis ook kijkt. Dit klinkt logisch, maar hoe vaak kan dit ook werkelijk? Televisie en internet als onderdeel van het zorgprogramma of gewoon pure verwennerij? Wij maken deze extra stap graag met uw zorginstelling. Uw cliënt staat voorop voor triAV.

triAV heeft de ambitie om cliënt-betrokken technologie te leveren. Elke omgeving is uniek; van grote universitaire ziekenhuis tot privékliniek en een dialysecentrum, daarom creëert ons team producten en diensten op maat om aan uw specifieke eisen te voldoen.

De verbeterde bed-ervaring

De cliëntgegevens en zorginstelling informatie zijn altijd actueel. TV en internet zijn state-of-the-art. Dit alles zal de duur van het verblijf verkorten en zal de algemene klanttevredenheid bevorderen. Pas de taal en inhoud aan op basis van de wensen en afkomst van de cliënten.

Het optimaliseren van zorginstelling informatie

Intuïtieve klant informatiesystemen kunnen belangrijke informatie verschaffen aan gasten en tegelijkertijd de sfeer in de openbare ruimtes verbeteren. Informatie wordt gedeeld via schermen en WiFi in de openbare ruimtes en restaurant van het zorginstelling.

Het vereenvoudigen van implementatie en management

Softwareoplossingen maken het makkelijk om deze moderne systemen te beheren, aan te passen en te beveiligen, terwijl onverwachte uitgaven beperkt worden en de eigendomskosten zo laag mogelijk blijven (total cost of ownership – TCO). Het verbinden en delen van informatie verrijkt de ervaring van de cliënten tegen beperkte kosten.


Bert Nijeboer: “Een regio ziekenhuis heeft andere wensen t.a.v. televisie en internet dan een zorginstelling voor oude mensen. Dit geldt niet alleen voor het zenderaanbod, maar zeker ook voor bed-armen voor de televisies, het formaat van de televisies. Gelijk blijft altijd eenvoud van bediening. Daar zorgt triAV voor!’’

triAV bv
Bedrijventerrein "De Flier"
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)