Vakantiepark

Televisiekijken net als thuis, dat is een service die gasten verwachten. Met onze hotel tv totaaloplossingen is alles mogelijk, uiteraard met hoge beeld- en geluidskwaliteit. Zo voelen klanten zich bij je thuis. Dat is het ultieme vakantiegevoel.

triAV levert professionele hotel-tv oplossingen waarmee we eenvoudige en betrouwbare oplossingen leveren. Elke omgeving is uniek; van compacte vakantieparken en appartementenhotels tot vakantiedorpen met chalets en villa’s. Daarom creëert ons team een hotel-tv oplossing op maat om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Verrijk de ervaring van uw gasten

Door gebruik te maken van speciaal voor de vakantieparken ontwikkelde smart tv’s biedt u uw gast tal van gebruikersmogelijkheden. Zoals een uitgebreid digitaal TV pakket en browsen op het internet. Ook zijn er mogelijkheden om de tablet en smart telefoon van uw gast op een veilige manier te verbinden met de entertainment apparatuur van de kamer. Gasten in uw vakantiepark kijken graag nog even een Netflix serie na een dagje zwemmen in het subtropisch zwembad.

Vereenvoudig implementatie en beheer

Het systeem biedt de mogelijkheid tot het inrichten van een startpagina op de tv’s in de huisstijl van het park. Dit kanaal kan voorzien worden van park- en omgevingsinformatie, online apps, service aan de gasten, surfen op het internet en nog veel meer. Onze oplossing maakt het beheer, onderhoud en beveiligen van deze geavanceerde systemen eenvoudig, dit alles terwijl onverwachte kosten en total cost of ownership (TCO) minimaal zijn.

Klantervaring

Meer weten?

Neem contact met ons op en we vertellen u graag over de mogelijkheden.


Bert Nijeboer: “Een duidelijk overzicht van het gastenprofiel van uw vakantiepark stelt ons in staat het zenderaanbod optimaal af te stemmen. Veel families met sportieve papa’s en jonge kinderen? Eredivisie Live en het Disneychannel bieden uitkomst’’. Alleen het beste is goed genoeg voor u en uw gast!”

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)