Vakantiepark

Ervaar een relaxte vakantiesfeer waar alles beschikbaar is voor de klant. Het is een uitdaging om te voldoen aan de wens van de gasten om alle beschikbare inhoud te ontvangen op onbeperkte wijzen en op elk moment. Vakantie is om van te genieten.

triAV levert innovatieve oplossingen waarmee we eenvoudige en betrouwbare oplossingen kunnen  leveren waar jonge en oude gasten in uw park van profiteren. Elke omgeving is uniek; van compacte bungalowparken en appartementenhotels tot vakantiedorpen met chalets en villa’s. Daarom creëert ons team producten en diensten op maat om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Moderniseer uw openbare ruimten

Vervang poster, folders en andere analoge communicatie voor visueel aantrekkelijke interactieve uitingen op een beeldscherm. Denk aan een opvallende videowall of een duidelijke monitor welke belangrijke informatie kunnen verschaffen aan gasten en tegelijkertijd de sfeer in de openbare ruimtes kunnen optimaliseren. Informatie kan bijvoorbeeld worden gedeeld in de receptie van het park, het restaurant, het zwembad en de vergaderzalen.

Verrijk de ervaring van uw gasten

Door gebruik te maken van speciaal voor de vakantieparken ontwikkelde smart tv’s kunt u uw gast tal van gebruikersmogelijkheden bieden zoals browsen op het internet en het luisteren van digitale radio via de tv. Ook zijn er mogelijkheden om de persoonlijke mobiele apparaten van uw gasten op een veilige manier te verbinden met de entertainment apparatuur van de kamer.

Vereenvoudig implementatie en beheer

Het systeem biedt de mogelijkheid tot het inrichten van een startpagina op de tv’s in de huisstijl van het hotel, eventueel in verschillende talen. Dit kanaal kan voorzien worden van park- en omgevingsinformatie, online apps, service aan de gasten, surfen op het internet en nog veel meer. Onze oplossing maakt het beheer, onderhoud en beveiligen van deze geavanceerde systemen eenvoudig, dit alles terwijl onverwachte kosten en total cost of ownership (TCO) minimaal zijn.


Bert Nijeboer: “Een duidelijk overzicht van het gastenprofiel van uw recreatiepark stelt ons in staat het zenderaanbod optimaal af te stemmen. Veel families met sportieve papa’s en jonge kinderen? Eredivisie Live en het Disneychannel bieden uitkomst’’. Als wij hier een duidelijk beeld van hebben, dan kunnen onze monteurs aan de slag. Alleen het best is goed genoeg voor u en uw gast!”

triAV bv
Bedrijventerrein "De Flier"
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)