Hotel

Ervaar de gastvrijheid van het hoogste niveau in uw hotel. Het is een uitdaging om te voldoen aan de verwachtingen van uw gasten op gebied van technologie, terwijl u een optimaal niveau behoud qua efficiëntie en luxe.

triAV levert innovatieve oplossingen voor zowel gasten als hotels. Elke omgeving is uniek, van de grootste ketens tot de kleinste boetiekhotels. Daarom creëert ons team producten en diensten op maat om aan uw specifieke wensen en eisen te voldoen. Aangezien we de nieuwste technologie op gebied van connectiviteit combineren met zo laag mogelijke kosten en rendementsmogelijkheden, kunt u uw gasten entertainen terwijl er additionele waarde wordt gecreëerd. triAV levert content op maat samen met uitgebreide functionaliteiten om de ervaring van uw gasten te verbeteren.

Moderniseer uw hotel interieur

Vervang poster, folders en andere analoge communicatie voor visueel aantrekkelijke interactieve uitingen op een beeldscherm. Denk aan een opvallende videowall of een duidelijke monitor welke belangrijke informatie kunnen verschaffen aan gasten en tegelijkertijd de sfeer in de openbare ruimtes kunnen optimaliseren. Informatie kan bijvoorbeeld worden gedeeld in de lobby van het hotel, het restaurant, de fitnesruimte en de vergaderzalen.

Verrijk de ervaring van uw gasten

Door gebruik te maken van speciaal voor de hotelbranche ontwikkelde smart tv’s kunt u uw gast tal van gebruikersmogelijkheden bieden zoals browsen op het internet en het luisteren van digitale radio via de tv. Ook zijn er mogelijkheden om de persoonlijke mobiele apparaten van uw gasten op een veilige manier te verbinden met de entertainment apparatuur van de kamer.

Vereenvoudig implementatie en beheer

Het systeem biedt de mogelijkheid tot het inrichten van een startpagina op de tv’s in de huisstijl van het hotel, eventueel in verschillende talen. Dit kanaal kan voorzien worden van hotelinformatie online apps, service aan de gasten, surfen op het internet en nog veel meer. Onze oplossing maakt het beheer, onderhoud en beveiligen van deze geavanceerde systemen eenvoudig, dit alles terwijl onverwachte kosten en total cost of ownership (TCO) minimaal zijn.


Bert Bijeboer, “Een dag meelopen binnen uw hotel geeft ons een helder beeld van de wensen en eisen voor het te installeren systeem. Wie zijn uw gasten en wat zijn de wensen? Als wij hier een duidelijk beeld van hebben, dan kunnen onze monteurs aan de slag. Alleen het beste is goed genoeg voor u een uw gasten!”

triAV bv
Bedrijventerrein "De Flier"
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)