Hotel

Hotelgasten kijken graag nog even Wimbeldon na een dagje relaxen bij het zwembad. Met onze hotel tv totaaloplossingen is alles mogelijk. Met hoge beeld- en geluidskwaliteit. Daarom voelen uw gasten zich bij u thuis.

triAV levert innovatieve hotel tv totaaloplossingen voor zowel gasten als hotels. Elke omgeving is uniek, van de grootste hotelketens tot de kleinste boetiekhotels. Daarom creëert ons team hotel tv oplossingen op maat om aan uw specifieke wensen en eisen te voldoen. Waarbij kwaliteit, keuzevrijheid en betaalbaarheid centraal staan. triAV levert content op maat samen met uitgebreide functionaliteiten om de ervaring van uw gasten te verbeteren.

Verrijk de ervaring van uw gasten

Door gebruik te maken van speciaal voor de hotelbranche ontwikkelde smart tv’s kunt u uw gast tal van gebruikersmogelijkheden bieden zoals een uitgebreid digitaal TV zenderpakket en internet. En uiteraard zijn er mogelijkheden om de iPads, tablets en smart phones van uw gasten op een veilige manier te verbinden met de entertainment apparatuur van de kamer. Hotelgasten kijken graag nog even een Netflix serie voor het slapen gaan. Net als thuis.

Vereenvoudig implementatie en beheer hotel tv

Het systeem biedt de mogelijkheid tot het inrichten van een startpagina op de tv’s in de huisstijl van het hotel, eventueel in verschillende talen. Dit kanaal kan voorzien worden van hotelinformatie online apps, service aan de gasten, surfen op het internet en nog veel meer. Onze oplossing maakt het beheer, onderhoud en beveiligen van deze geavanceerde systemen eenvoudig, dit alles terwijl onverwachte kosten en total cost of ownership (TCO) minimaal zijn.

Klantervaring

Meer weten?

Neem contact met ons op en we vertellen u graag over de mogelijkheden.


Bert Nijeboer, “Een dag meelopen binnen uw hotel geeft ons een helder beeld van de wensen en eisen voor het te installeren systeem. Wie zijn uw gasten en wat zijn de wensen? Alleen het beste is goed genoeg voor u een uw gasten!”

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)