Werknemers

Bert Nijeboer - Sales Manager | Eigenaar

"Het netwerk is in de meeste hotels de grote ruggengraat van verschillende diensten. Hotel TV, Kamer telefoons, Gasten Internet, Room Control en Digital Signage, alles maakt hiervan gebruik. Het is daarom belangrijk om in de rol van System Integrator niet alleen in te spelen op de continu veranderende behoefte van hotelgasten, maar ook om het hotel te ontzorgen bij de integratie en exploitatie van meerdere diensten over dezelfde infrastructuur. Dat is wat wij een totaal oplossing noemen."

Almer van der Molen - Business Development Manager

Als versterking van ons sales team beschikt hij over gedegen kennis van de nieuwste technieken Wi-Fi, mobiele technologie en hospitality-TV systemen en heeft ruime ervaring op het gebied van System Integration.

Mariska van Omme - Account Manager

Als Accountmanager ben ik veel onderweg. De bezoeken lopen uiteen van de kleinere hotels tot de grotere. Dit maakt mijn werk dan ook leuk!  Het contact met verschillende mensen, daar hou ik van. Op dit moment gaat er veel veranderen op het gebied van televisiekijken. Het analoge signaal zal verdwijnen en alles zal digitaal worden. Ik inventariseer vrijblijvend wat dit voor effect zal hebben binnen het hotel en dus ook voor uw gasten. De Hospitality branche spreek mij zeer aan omdat de mensen gastvrij en gastvriendelijk zijn en dit komt terug in de gesprekken die ik heb. Wellicht zien wij elkaar in de toekomst voor een advies op maat!

Arno van Elst - Projectleider

"In Frankrijk heb ik mijn opleiding gevolgd om innovatieve multimediale diensten te ontwikkelen, afgestemd op de behoeften van de hospitality branche. Denk ook aan implementatie van oplossingen met Samsung Lynk Sinc, Philips Smart Install en LG Procentric. De kennis die ik daar heb op gedaan gebruik ik nog elke dag. Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen vind ik belangrijk om mijn werk goed uit te voeren. Ik ben betrokken bij onze projecten van de voorbereidingen tot de afhandelingen. En ook het oplossen van storingen, in welke vorm dan ook, is elke dag weer een uitdaging."

Vincent Bijvank - Aftersales

"Al 10 jaar met veel plezier en enthousiasme in dienst bij triAV. Momenteel in de functie aftersales. In deze functie hou ik me bezig met de kwaliteitscontrole en onderhoud ik de relaties met onze opdrachtgevers. Er is niets belangrijker dan snelle en adequate service en ik leg u dan ook graag uit hoe wij hierin uniek zijn in de branche en altijd de insteek “ontzorgen” hanteren. Ook kunt u bij mij terecht voor alle vragen rondom contracten, facturatie en ben ik ook verantwoordelijk voor de inkoop. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u altijd contact met mij opnemen en kom ik graag bij u op bezoek voor verdere uitleg en toelichting.

Robert van Dijkhuizen - Installatie Monteur

"Ik ben breed inzetbaar en dit past goed bij het gevarieerde werk dat triAV mij biedt. We werken door de hele Benelux in de hospitality branch waardoor we met verschillende opdrachtgevers te maken hebben. Dit maakt het voor mij zo boeiend."

Jarno Ott - Installatie Monteur

"Techniek is mijn passie en daarom doe ik mijn werk bij triAV met veel plezier. Door mijn ervaring als VIP gastheer bij concerten in het Gelredome, weet ik wat het is om iemand ten dienst te zijn. De hospitality branche is mij dan ook op het lijf geschreven."

Omur Bayrak - Installatie Monteur

"Ik kan snel schakelen en verdiep me graag in nieuwe uitdagingen.  Aan collega’s en nieuwe omgevingen pas ik me snel aan. In de hospitality branche ontmoet je veel verschillende mensen. Met een achtergrond in elektrotechniek en ICT/ systeembeheer een aantal jaar ervaring in een horeca omgeving kom ik regelmatig ex collega’s tegen wat het werk extra leuk maakt."

George van Noordenburg - Binnendienst Medewerker

"Als medewerker binnendienst ben ik verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van werkopdrachten en content aanvragen (Canal Digitaal & Ziggo). Daarnaast verzorg ik de bestellingen, van aanname tot verzending en de debiteuren/ crediteuren administratie. Daar waar wenselijk, assisteer ik mijn collega’s bij de planning. In deze functie heb ik enorm veel afwisseling en is geen dag hetzelfde."

Remmelt van der Woude - Marketing Manager | Eigenaar

"Sinds dat ik werk bij triAV, zie ik dat we volop in beweging zijn. We hebben een hele weg afgelegd van een TV installatiebedrijf tot een system integrator met een scala aan innovatieve producten en diensten. Binnen de triAV organisatie ben ik verantwoordelijk voor de strategie, het product management en de marketing. Door het continue verbeteren van onze producten en diensten werken wij aan maximale klanttevredenheid. Uiteraard proberen we dit te doen met producten, diensten en uiteraard de mensen die goed bij ons passen. Voor de klant draagt dit de boodschap uit; ‘’als triAV erachter staat, dan is het goed’’. Dit vindt de klant terug in onze DNA: Techniek als onderdeel in onze obsessie maximale klanttevredenheid te garanderen.

Bernard Gosselink - Financieel Manager | Eigenaar

"Het doet mij goed om te zien waar we als team toe in staat zijn. De inzet en betrokkenheid van iedereen zorgt voor een financieel gezonde onderneming. Dat maakt ons een gedegen partij in de hospitality sector. Als Brabantse levensgenieter heb ik het dus goed naar m’n zin binnen deze leergierige club die opereert in een dynamisch wereld waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar snel opvolgen."

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)