Werknemers

Almer van der Molen - CEO

"Het netwerk is in de meeste hotels de grote ruggengraat van verschillende diensten. Hotel TV, Kamer telefoons, Gasten Internet, Room Control en Digital Signage, alles maakt hiervan gebruik. Het is daarom belangrijk om in de rol van System Integrator niet alleen in te spelen op de continu veranderende behoefte van hotelgasten, maar ook om het hotel te ontzorgen bij de integratie en exploitatie van meerdere diensten over dezelfde infrastructuur. Dat is wat wij een totaal oplossing noemen."

Boukje Mannens - Marketing & Sales Manager 

Als versterking van het Sales team is kennis van de nieuwste technieken Wi-Fi, mobiele technologie en hospitality-TV systemen een pré. Met ruime ervaring op het gebied van System Integration wordt het team hiermee alleen maar sterker.

Arno van Elst - Product Manager

In 2007 kwam ik als installateur bij het team van triAV. In 5 jaar heel veel geleerd op het gebied van het programmeren van Tv's, de distributietechnieken over coax, IPTV en server gerichte oplossingen voor HotelTv's. Het technische aspect van deze toepassingen veranderd in een hoog tempo, denk aan de ChromeCast, AppleTV, Apps in de Tv's enz. In 2012 als Project Manager het installatieteam aangestuurd op de vele factoren welke dit team kent. In die 8 jaar hele mooie projecten mogen managen voor triAV. Het Nijkerks bedrijf opende haar vleugels naar het buitenland zoals Italië, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje om daar ook de Tv-installaties uit te voeren voor haar nieuwe klanten. In september 2020 werd mij gevraagd de nieuwe functie Product Manager in te vullen. Hiermee steun ik het Sales team met de belangrijke specificaties van de producten welke wij toepassen bij onze klanten. Als je het over veelzijdigheid hebt....   100% zin in!

Bert van den Broek - Junior Field Engineer

Sinds maart 2020 ben ik als Field Engineer in het team gekomen om de mooie projecten te installeren. Ook streef ik ernaar om meer te weten te komen over de techniek om de TV-zenders van het ene naar het andere punt te krijgen. Hiervoor leer ik nog elke dag.

Jarno Ott - Project Manager

Na een flink aantal jaren op de werkvloer de nodige ervaringen opgedaan te hebben werd mij aangeboden om het voorbereidende werk uit  te voeren als Project Manager. Ik overleg met de Sales Managers over het te belopen traject en bekijk of alle materialen door onze vakmensen op locatie gemonteerd kunnen worden. Hierbij zijn veel factoren van te voren te bepalen welke allemaal bekeken en getest moeten worden. Daarvoor moet ook de situatie bij de klanten met een scherp oog gecontroleerd worden. Veelzijdigheid is wat deze functie daarom zo uitdagend maakt.  Samen met het team maken wij er steeds weer een mooi resultaat van.

Omur Bayrak - Senior Field Engineer

"Ik kan snel schakelen en verdiep me graag in nieuwe uitdagingen.  Aan collega’s en nieuwe omgevingen pas ik me snel aan. In de hospitality branche ontmoet je veel verschillende mensen. Met een achtergrond in elektrotechniek en ICT/ systeembeheer een aantal jaar ervaring in een horeca omgeving kom ik regelmatig ex collega’s tegen wat het werk extra leuk maakt."

George van Noordenburg - Backoffice

"Als medewerker binnendienst ben ik verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van werkopdrachten en content aanvragen (Canal Digitaal & Ziggo). Daarnaast verzorg ik de bestellingen, van aanname tot verzending en de debiteuren/ crediteuren administratie. Daar waar wenselijk, assisteer ik mijn collega’s bij de planning. In deze functie heb ik enorm veel afwisseling en is geen dag hetzelfde."

Yvonne Renes | Coordinator Backoffice

Met de ervaring als secretaresse/administratief medewerkster/telefoniste heb ik op de functie Coordinator Backoffice gesolliciteerd en werk sinds 2018 samen met de collega's op deze afdeling. Wanneer je als bedrijf producten en materialen installeert en gebruikt dan moeten deze ingekocht, ingeboekt en financieel verwerkt worden. Naast de orderverwerking en frequente overleggen worden de telefoontjes meestal door mij aangenomen. Wellicht spreek ik u binnenkort? 

Joep van Zandvoort | Senior Field Engineer

Met de ervaringen in de installatietechniek voel ik mij erg op m'n gemak bij het team waarvan ik deel uitmaak. Geen dag is hetzelfde. Met de collega's maken wij mooie projecten waarbij hier en daar het 'Out-of-the-box' denken nodig is. Dat maakt het voor mij interessant om die uitdaging aan te gaan. Nieuwe technieken, snel schakelen en een goed team dragen bij aan de dageijkse werkzaamheden. Als jou dit ook aanspreekt, bel dan eens met de zaak. Wellicht sluit jij je binnenkort aan!

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)