VodafoneZiggo ontzorgt de hospitality branche

VodafoneZiggo biedt nu ook een end-to-end oplossing mogelijk in de hospitality branche! De samenwerking tussen triAV en VodafoneZiggo is een feit. Waar VodafoneZiggo stopt gaat triAV verder.

“De samenwerking met triAV is er een om de hotellerie volledig te ontzorgen op het vlak van digitalisering. Met de end-to-end oplossing biedt de combinatie VodafoneZiggo/triAV zowel content, beheer als fysieke hardware in de hotellerie. Zo zijn de oplossingen die worden aangedragen op gebied van onder andere televisie, Internet, Wi-Fi en/of Telefonie van begin tot eind beheerd. triAV zal ook als eerste lijn support fungeren gezien de snelheid waarin een partij als triAV kan schakelen.” verteld Morten Otto, Account manager Hospitality & Public bij VodafoneZiggo.

‘’Wij begrijpen maar al te goed dat juist de core business van de hospitality branche hoort te liggen bij de tevredenheid van terugkerende gasten’’ aldus de trotse Bert Nijeboer, directeur van triAV.  Voorts geeft Bert Nijeboer aan dat de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering steeds meer doorslaggevend kunnen zijn in de totale klant klantervaring.
‘’Goede bandbreedte en dekking van het Wifi netwerk in en om het hotel en en heel veel kwaliteitszenders in HD kwaliteit, dat is waar een klant blij van wordt’’, vervolgt Bert Nijeboer.  

Daarom hebben triAV en VodafoneZiggo een concept ontworpen waarbij we de hotellerie ontzorgen op het stuk waar onze expertises liggen, namelijk de ontwikkeling op het gebied van digitalisering. Zo kan de branche zich weer volledig focussen op de core business.

Kortom een mooie ontwikkeling op het vlak van digitalisering in de hospitality branche!
 
Let’s GO!

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)