Gast bepaalt zelf prijs voor overnachting in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Fletcher Hotels heeft op 2 juni het 80e hotel geopend met een ludieke actie. Van vrijdag 2 juni tot en met maandag 5 juni mochten gasten bij het uitchecken zelf beslissen wat zij willen betalen voor hun overnachting in het splinternieuwe 4-sterren Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. Een toffe kennismaking en goede mogelijkheid om de mening van vaste gasten te meten.

Bij de uitgebreide renovatie welke enkele maanden in beslag mocht nemen heeft triAV de nieuwe kamers voorzien van mooie Samsung 32” tv’s, de fitness van een 40” scherm, de biljart van een 55” scherm en de kinderhoek van een 40” scherm. Het compleet vernieuwde hotel is gelegen op een 15 hectare groot landgoed in het Noord-Brabantse Deurne. Oorspronkelijk was het hotel een klooster, maar na een grondige verbouwing is het omgetoverd tot een modern en luxe hotel. De historie en de oorspronkelijke sfeer zijn bewaard gebleven.

Het hotel beschikt onder andere over 99 luxe hotelkamers, Bar Bistro DuCo, twee ruime terrassen, fitnessruimte en een eigen multifunctionele kapel dat kan dienen als locatie voor bruiloften, feesten, partijen en uitvaarten. De kapel wordt nog maandelijks gebruikt voor vieringen van de paters, maar kan ook gebruikt worden voor begrafenissen.
Bron: Missethoreca / Fletcher

triAV bv
Bedrijventerrein "De Flier"
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)