Fletcher besteedt de TV’s uit

NIJKERKERVEEN/NIEUWEGEIN - Vandaag hebben Fletcher Hotels, grootste hotelketen van Nederland, en hospitalityTV specialist triAV een Full Service TV contract getekend.

Vanaf 1 december zullen alle TV systemen in de 81 Fletcher hotels geleverd worden door triAV. Dit Nijkerkerveens bedrijf zal niet alleen de TV’s leveren en installeren, maar ook de 24/7 service op het gehele TV systeem verzorgen. “Wij streven naar een volledige outsourcing van de HotelTV, van ontvangst van de TV beelden tot en met de weergave op de kamer, en dat het hele jaar door op alle kamers.

Wij hebben de keuze gemaakt voor triAV, omdat dit bedrijf in de afgelopen 10 jaar heeft bewezen de perfecte partner te zijn voor de TV distributie,” aldus de heer Deetman, ICT Manager Fletcher Hotels. 

Een hotelgast verwacht eigenlijk altijd een werkende TV op de kamer met zoveel mogelijk digitale TV zenders. Het TV aanbod heeft de laatste jaren heel veel vernieuwingen gekend en daarom wordt steeds vaker gezocht naar een externe leverancier die op de hoogte is van alle ontwikkelingen in de markt. Maar nog wel veel belangrijker is een leverancier die deze systemen ook langdurig kan onderhouden. Fletcher Hotels is de eerste hotelketen die een overeenkomst op de lange termijn is aangegaan. Almer van der Molen van triAV bevestigt dan ook dat de hotelgasten van Fletcher Hotels de komende 5 jaar worden voorzien van maximale TV ontvangst.

triAV bv
Bedrijventerrein "De Flier"
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)