Fletcher best geleide bedrijf van het land

Fletcher Hotels mag zich tot de best geleide organisatie binnen het Nederlandse midden– en grootbedrijf rekenen. Dit was de unanieme uitkomst van het ‘Best Managed Companies’-programma van accountantskantoor Deloitte, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en de TiasNimbas Business School.

Uitblinker

Fletcher Hotels is volgens de organisatie een “uitblinker” en bewijst over een doordachte en duurzame strategie te beschikken, aldus de jury. Naast groeivisie had de jury speciale aandacht voor de thema’s strategie- en beleidsvorming, organisatie en processen, besturing en beheersing, informatietechnologie, en mensen en cultuur.

Tweede prijs in twee weken

De hotelketen wist enkele weken geleden ook al de Zoover award voor“ Populairste Hotelketen van Nederland 2011” in de wacht te slepen. Met bijna 50 hotels in eigen land behoort Fletcher Hotels tot de grotere hotelketens van Nederland. “Niet alleen het populairste meisje van de klas maar ook nog eens met de beste cijfers, een kroon op ons werk dat we zullen gaan voortzetten”, aldus een blije Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels.

(Bron: www.hospitality-management.nl)

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)