Feestelijke opening triAV op bedrijventerrein De Flier

Op vrijdag 15 juni heeft de officiele opening van het nieuwe kantoor van triAV in Nijkerk, plaats gevonden.

Al enkele weken straalt het prachtig verlichte pand van triAV de inwoners van Nijkerk en Nijkerkerveen toe. Op het nieuwe bedrijvenpark verrees het nieuwe kantoor, magazijn en werkplaats op de Sindelererf. triAV is marktleider in de Benelux in de hospitality markt voor het leveren en onderhouden van HotelTV systemen. 11 jaar geleden begonnen in het pand van De Groot aan de Talmastraat in Nijkerkerveen.

Bert Nijeboer, directeur eigenaar van triAV: “Door de grote groei van ons bedrijf hebben we in de afgelopen jaren al enkele kleinere verhuizingen en uitbreidingen meegemaakt aan de Talmastraat. Nu is de tijd gekomen om een hele grote stap te maken in de huisvesting. We vonden een gewillig oor bij Jonny Landman. Dit reparatie en onderhoudsbedrijf voor vrachtwagens was bezig met het bouwen van een hele mooie en grote werkplaats en daar was nog prima plaats voor onze plannen”.

Op vrijdagmiddag 15 juni was het zover. Onder het toeziend oog van zakenrelaties uit binnen- en buitenland wordt door de drie echtgenotes van de aandeelhouders het sein gegeven dat de voordeur geopend kan worden. Tijdens een vrije rondleiding word door de medewerkers van triAV op de verschillende afdelingen tekst en uitleg gegeven over hun werkzaamheden.

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)