Accor herkiest Philips als leverancier

Philips en Accor hebben onlangs bekendgemaakt dat ze hun wereldwijde samenwerking voor de levering van televisies met
drie jaar hebben verlengd. Het elektronica-concern levert sinds 2006 zijn speciale portfolio van hoteltelevisies wereldwijd aan het hotelbedrijf.

Uitgebreide dienstverlening
“Over de hele lijn van onze hotels willen we het onze gasten aangenaam maken door hen de kans te geven in hun hotelkamer van hun eigen films te genieten en ver van huis naar hun favoriete tv-zenders te kijken. De televisies van Philips komen tegemoet aan deze behoeften”, aldus Christophe Causero, technology procurement director, Accor. “Door een uitvoerige dienstverlening te bieden die helemaal is afgestemd op onze behoeften stelt Philips ons in staat om ons helemaal toe te leggen op onze gasten.”

Versterking
“Voor onze innovaties leggen we ons toe op het creëren van de allerbeste audiovisuele ervaring. Deze overeenkomst versterkt opnieuw ons leiderschap in het domein van televisie, vandaag en voor de toekomst”, aldus Robert Smits, general manager Television, Philips Consumer Lifestyle. “Tegelijk zijn we een vooraanstaande speler op het gebied van energiezuinige televisies, wat het mogelijk maakt om forse besparingen te realiseren tijdens de hele levensduur van de televisie.”

De waarde van de overeenkomst, die ingaat in januari 2011, werd niet vrijgegeven.

(Bron: Hopitality Management site)

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)