Zwart beeld op uw hotel TV’s?

Ziggo schakelt over naar digitale kabel tv.

Binnenkort kijkt iedereen kabel tv in digitale beeldkwaliteit bovendien kijken uw gasten dan naar meer zenders. Schakel nu mee!

Geen beeld meer op uw hotel TV’s?

Keken uw gasten nog analoog TV? Zijn uw TV’s en netwerk geschikt voor digitale kabel tv? Wij helpen u graag met het overschakelen.

Relevant voor u als Ziggo klant?

U heeft een kabelaansluiting van Ziggo in uw hotel. Op uw adres is alleen geen abonnement van Ziggo geregistreerd. Maar het zou kunnen dat u misschien toch gebruik maakt van het analoge TV signaal. Maakt u gebruik van het analoge tv-signaal of wilt u gebruik maken van het nieuwe digitale TV signaal? Neem dan contact met ons op, zodat wij er voor kunnen zorgen dat uw gasten ongestoord televisie kunnen blijven kijken.

Pakket op maat

Samen met Ziggo hebben we voor u een speciaal pakket (Hospitality Connect Ziggo) samengesteld. Met de volgende voordelen voor u en uw gasten:

  • uw gasten kunnen kiezen uit tenminste 40 digitale tv-zenders en 50 radiozenders, in haarscherp beeld en feilloos geluid;
  • triAV sluit u direct aan;
  • u betaalt een vast bedrag per aansluiting;
  • triAV zorgt ervoor dat het werkt en lost eventuele storingen snel voor u op;

 

Kortom: de leukste en mooiste content van Ziggo, tenminste digitale 40 tv-zenders en 50 radiozenders, gecombineerd met de kennis en kunde van onze partner triAV. Waar de aansluiting van Ziggo ophoudt, neemt triAV het naadloos over. triAV is de specialist van Ziggo Zakelijk voor de hotelbranche. Een partij die u goed begrijpt, schakelt het makkelijkst.

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)