Nieuwsberichten

Illegale vakantieverhuur Amsterdam de kop in gedrukt

Sinds de opkomst van Airbnb in Nederland lijkt er een waar schrikbeeld ontstaan over de gevolgen voor de hotelsector. Vooral in Amsterdam waar ruim 15.000 Airbnb-woningen voor tijdelijke verhuur worden aangeboden, zou er sprake zijn van hevige concurrentie. Zonder meer snoept het verhuurplatform klandizie af van de hotelsector, maar de enorme toeristenstroom naar Amsterdam zorgt niet voor een mindere bezettingsgraad van hotels. In tegendeel.

VERSLAG: ISE 2017 IN AMSTERDAM RAI

Afgelopen week was triAV op bezoek bij de ISE (Integrated Systems Europe). Tijdens deze beurs verzameld een community van fabrikanten, distributeurs, system integrators, dienstverleners en eindgebruikers zich om de nieuwste ontwikkelingen op AV gebied te vinden en tonen.

Scherm voorspellingen voor het jaar 2020

De CEDIA Technology raad bestaat uit toekomst visionairs die trends spotten welke de branche zullen beinvloeden. Zij hebben een lijst met top voorspellingen voor het jaar 2020 opgesteld. Wij hebben enkele, aan de hospitality branche gerelateerde, punten eruit gepikt:

Minimaal 2500 nieuwe hotelkamers in Amsterdam

Amsterdam wordt steeds populairder onder toeristen. Met zo’n 213 overnachtingen per km2 per dag in 2015 steekt de stad met kop en schouder uit boven andere grote steden in Nederland. Waarbij Den Haag, Maastricht, Rotterdam en Utrecht gezamenlijk 131  overnachtingen per km2 per dag tellen.

Philips CMND & Control: beheer moeiteloos uw TV's

Met Philips CMND & Control kunt u vanaf een centrale locatie op afstand uw TV's configureren en installeren, zonder dat u de kamers hoeft te bezoeken. Update en beheer al uw schermen met minimale inspanning, zonder dat u uw gasten hoeft te storen. Meer weten? Wij bekijken graag samen met u wat deze oplossing voor u kan betekenen.

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)