Nieuwsberichten

Fletcher besteedt de TV’s uit

Vanaf 1 december zullen alle TV systemen in de 81 Fletcher hotels geleverd worden door triAV. Dit Nijkerkerveens bedrijf zal niet alleen de TV’s leveren en installeren, maar ook de 24/7 service op het gehele TV systeem verzorgen. “Wij streven naar een volledige outsourcing van de HotelTV, van ontvangst van de TV beelden tot en met de weergave op de kamer, en dat het hele jaar door op alle kamers.

Nieuw: Charge 'n Go 12

Maak jouw locatie aantrekkelijker met de Charge ’n Go 12. Met deze laadoplossing kunnen bezoekers hun mobiele apparaten opladen. Door het aanbieden van deze unieke service onderscheid je jouw bedrijf van concurrentie. Met deze Charging Spot verbeter je de customer experience en trek je meer bezoekers aan.

Gast bepaalt zelf prijs voor overnachting in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Fletcher Hotels heeft op 2 juni het 80e hotel geopend met een ludieke actie. Van vrijdag 2 juni tot en met maandag 5 juni mochten gasten bij het uitchecken zelf beslissen wat zij willen betalen voor hun overnachting in het splinternieuwe 4-sterren Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. Een toffe kennismaking en goede mogelijkheid om de mening van vaste gasten te meten.

Hotel & Economie

De economie zit in de lift! Aldus Hospitality management. En dat is terug te zien in de economische berichten. De prijzen van hotelkamers zijn omhoog gegaan en hotelketens willen volop investeren. De actuele stand van zaken vindt u op www.hospitality-management.nl.

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)