Nieuwsberichten

Nieuw: Charge 'n Go 12

Maak jouw locatie aantrekkelijker met de Charge ’n Go 12. Met deze laadoplossing kunnen bezoekers hun mobiele apparaten opladen. Door het aanbieden van deze unieke service onderscheid je jouw bedrijf van concurrentie. Met deze Charging Spot verbeter je de customer experience en trek je meer bezoekers aan.

Gast bepaalt zelf prijs voor overnachting in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Fletcher Hotels heeft op 2 juni het 80e hotel geopend met een ludieke actie. Van vrijdag 2 juni tot en met maandag 5 juni mochten gasten bij het uitchecken zelf beslissen wat zij willen betalen voor hun overnachting in het splinternieuwe 4-sterren Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. Een toffe kennismaking en goede mogelijkheid om de mening van vaste gasten te meten.

Hotel & Economie

De economie zit in de lift! Aldus Hospitality management. En dat is terug te zien in de economische berichten. De prijzen van hotelkamers zijn omhoog gegaan en hotelketens willen volop investeren. De actuele stand van zaken vindt u op www.hospitality-management.nl.

Illegale vakantieverhuur Amsterdam de kop in gedrukt

Sinds de opkomst van Airbnb in Nederland lijkt er een waar schrikbeeld ontstaan over de gevolgen voor de hotelsector. Vooral in Amsterdam waar ruim 15.000 Airbnb-woningen voor tijdelijke verhuur worden aangeboden, zou er sprake zijn van hevige concurrentie. Zonder meer snoept het verhuurplatform klandizie af van de hotelsector, maar de enorme toeristenstroom naar Amsterdam zorgt niet voor een mindere bezettingsgraad van hotels. In tegendeel.

VERSLAG: ISE 2017 IN AMSTERDAM RAI

Afgelopen week was triAV op bezoek bij de ISE (Integrated Systems Europe). Tijdens deze beurs verzameld een community van fabrikanten, distributeurs, system integrators, dienstverleners en eindgebruikers zich om de nieuwste ontwikkelingen op AV gebied te vinden en tonen.

triAV bv
Talmastraat 16
3864 DE
Nijkerkerveen


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)