Nieuwsberichten

VodafoneZiggo ontzorgt de hospitality branche

VodafoneZiggo biedt nu ook een end-to-end oplossing mogelijk in de hospitality branche! De samenwerking tussen triAV en VodafoneZiggo is een feit. Waar VodafoneZiggo stopt gaat triAV verder.

Gelukkig nieuwjaar!

Ho ho ho, stop de tijd. Want wat vloog het weer clichématig snel voorbij dit jaar. En, gesproken over de tijd die vliegt als je het naar je zin hebt; We hebben prachtige projecten opgeleverd, mooie samenwerkingen zijn vastgelegd en de voorbereidingen voor ons nieuwe stekkie zijn in volle gang!

Fletcher besteedt de TV’s uit

Vanaf 1 december zullen alle TV systemen in de 81 Fletcher hotels geleverd worden door triAV. Dit Nijkerkerveens bedrijf zal niet alleen de TV’s leveren en installeren, maar ook de 24/7 service op het gehele TV systeem verzorgen. “Wij streven naar een volledige outsourcing van de HotelTV, van ontvangst van de TV beelden tot en met de weergave op de kamer, en dat het hele jaar door op alle kamers.

Nieuw: Charge 'n Go 12

Maak jouw locatie aantrekkelijker met de Charge ’n Go 12. Met deze laadoplossing kunnen bezoekers hun mobiele apparaten opladen. Door het aanbieden van deze unieke service onderscheid je jouw bedrijf van concurrentie. Met deze Charging Spot verbeter je de customer experience en trek je meer bezoekers aan.

triAV bv
Talmastraat 16
3864 DE
Nijkerkerveen


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)