Klantervaring

The Student Hotel Eindhoven

The student hotel Eindhoven is vanaf station Eindhoven niet te missen direct aan de overkant van de straat, de stijgende 80-meter, 400-kamer, full-service hotel en co-living community voor studenten, reizigers en professionals. Ook zijn ze de thuisbasis van restaurant en bar The Pool met 250 zitplaatsen.

NH Naarden

Het hotel is uitgerust met 40 inch Philips hotel tv’s en het Canal Digitaal HD start pakket.

NH Geldrop

Ontspanning speelt een belangrijke rol bij het NH Geldrop Hotel en het hotel biedt dan ook allerlei recreatiefaciliteiten zoals een fitnessruimte, welke is voorzien van een Phillips hotel TV scherm.

NH Collection Eindhoven

NH Collection Eindhoven Centre is gevestigd in de iconische Groene Toren uit 1973 en telt 132 kamers voorzien van 48 inch tv’s, lobby en een bar voorzien van een 55 inch tv en de fitness voorzien van 48 inch schermen. en een restaurant en skybar onder de naam Vane met dakterras en panoramisch uitzicht.

NH Best

De 68 functionele en handig compacte kamers, waarvan sommige kamers uitkijken op de tuin zijn voorzien van flinke 40 inch Philips Hotel tv schermen.

ibis budget Amsterdam City South

Bij ibis budget bent u altijd in verbinding met gratis wifi in alle hotels, flatscreen TV’s en de ruime keuze uit televisiekanalen en multimedia opties!

Beachhouse Zandvoort

Stel je voor dat je wakker wordt met het geluid van golven die breken op het strand. Wij als triAV hebben de zorg op ons genomen om de 26 kamers te voorzien van een LG televisie en deze te programmeren.

Pareltje van de Monteurs: Hilton The Hague

Hilton The Hague ligt in het historische centrum van de stad en de ambassadewijk van Den Haag. Het hotel heeft ruime kamers en suites met een bureau en een LG flatscreen hotel tv en zijn voorzien van gratis WIFI. De badkamer is voorzien van een bad en een douche.

Landgoed Huize Bergen

De fantastische locatie, Landgoed Huize Bergen te Vught, is door triAV voorzien van nieuwe LG televisies en digitale beeldkwaliteit.

NH Gyms

Je vind triAV in alle ruimtes in het hotel terug, Niet alleen op de kamers maar ook op vele NH locaties in Nederland.

Boutique Hotel Glow

"Super service van triAV, ze staan voor ons klaar als we ze nodig hebben" aldus Dominique van Herpen - Koning | General Manager Boutique Hotel Glow

Zoku is open voor gasten

Na zes jaar brainstormen, tekenen, prototypes testen en bouwen is eindelijk het langverwachte Zoku open, het extended stay-concept van Hans Meyer en Marc Jongerius in Amsterdam.

TV van de toekomst in Center Parcs cottages

Alle cottages van het vakantieparkconcern zijn voorzien van de allernieuwste generatie Samsung Smart Hospitality TV's. Dit project is in de in totaal 12 Franse, Duitse, Belgische en Nederlandse vakantieparken opgeleverd. Daarnaast draagt triAV zorg voor programmering en onderhoud.

Route du Soleil 2015 zomerklaar

Met de zomer voor de deur heeft triAV de complete oplevering gedaan voor meer dan 400 kamers in Hotel NH Lyon Airport en Hotel NH Nice.

Fitland streeft naar Quality of Life

Fitland gelooft dat mensen gelukkiger zijn in balans. Vanaf dag één is het welzijn van onze klanten de rode draad geweest voor onze bedrijfsvoering. In 1984 met de oprichting van een van de eerste fitnesscentra in Nederland, anno 2014 noemen we dit Quality of Life.

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)