TV van de toekomst in Center Parcs cottages

Op de foto staan van links naar rechts:
Hans Dekkers, Center Parcs en Daisy van Hulst, Samsung Electronics en Bert Nijeboer, triAV bv

Alle cottages van het vakantieparkconcern zijn voorzien van de allernieuwste generatie Samsung Smart Hospitality TV's. Dit project is in de in totaal 12 Franse, Duitse, Belgische en Nederlandse vakantieparken opgeleverd. Daarnaast draagt triAV zorg voor programmering en onderhoud.

"Naast de vooruitstrevende 'smart' positie die Center Parcs door dit project verkrijgt, is het ook een bijzonder project voor zowel Samsung als triAV, vertelt Bert Nijeboer, CEO van triAV: "De implementatie van de maar liefst 13.000 nieuwe TV's, zorgt ervoor dat de kwaliteit van zowel informatie als entertainment op bijzonder hoog peil komt te liggen. Dankzij deze upgrade begeeft Center Parcs zich op het niveau van een kamer in een vier- of zelfs vijfsterrenhotel. Als specialist in digitale diensten binnen de hospitality branche zijn we erg verheugd hieraan mee te werken."

Voorbereid op streamende gasten

Alle woonkamers zijn voorzien van TV's met beeldformaten t/m 48" en de hoofdslaapkamers zijn uitgerust met 28" Samsung Smart Hospitality TV's. Door de technologische lifestyle- en solution partner Samsung te verwelkomen in de cottages, is Center Parcs voorbereid op gasten die via Smartphones en tablets hun eigen content willen streamen op de TV in hun cottage.

De gekozen server based oplossing maakt het verder mogelijk het brede aanbod aan internationale televisiezenders te combineren met praktische parkinformatie. Door zowel de centrale als lokale marketingafdelingen nauw te betrekken bij de realisatie van dit prestigieuze project, kan Center Parcs gasten altijd persoonlijk voorzien van de meest actuele informatie.

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)