Samenwerking met Stichting Seniorentelevisie

Tijdens onze bezoeken merken wij dat veel zorgorganisaties nieuwe distributie-oplossingen zoeken om ook kabelTV en internetdiensten individueel per kamer of afdeling aan te kunnen bieden. Echter, de keuzevrijheid van de bewoners en de diversiteit van het aantal (kabel-) aanbieders bezorgt de betreffende locatie vaak de nodige kopzorgen.

In de praktijk blijkt echter dat binnen het veelzijdige kabelaanbod de keuze onder de oudere bewoners vaak uitgaat naar slechts een beperkt aantal voorkeurzenders. Onderzoek bij een van onze abonnees wees uit dat regionale zenders en programma's met historische of nostalgische content veruit favoriet zijn.

Wij hebben gezocht naar een distributie-oplossing waardoor het mogelijk is om de bewoners op de kamer te bereiken met het gewenste kabelaanbod, én - uiteraard - het door STV op de locatie afgestemde amusement en activiteiten-nieuws.

De oplossing hebben wij gevonden bij triAV.

triAV is gespecialiseerd in hotelTV en biedt 'infotainment' oplossingen aan vakantieparken, ziekenhuizen en zorglocaties. TriAV gaat voor Seniorentelevisie vanaf heden de installaties verzorgen. Wij zijn bijzonder verheugd met deze samenwerking en verwachten onze abonnees hiermee nog beter op maat van dienst te kunnen zijn.

Bron: nieuwsbrief Stichting Seniorentelevisie 23 februari 2015

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)