Landgoed Huize Bergen

De fantastische locatie, Landgoed Huize Bergen te Vught, is door triAV voorzien van nieuwe LG televisies en digitale beeldkwaliteit. 

Waar vroeger kassen vol tropische planten stonden zijn de in totaal 39 nieuwe hotelkamers van Landgoed Huize Bergen in Vught voorzien van nieuwe televisies en zijn nu klaar om gasten te ontvangen. Alle luxe tweepersoonskamers hebben een erker met zitvensterbank waarvandaan men zowel naar de TV als ook over het prachtige landgoed kan kijken. Alle kamers bieden de gewenste luxe van een Nespresso-apparaat, digitale TV, wifi, laptopkluis, comfortabele werkplek, usb laadpunten en een inloopdouche.

Wij als triAV hebben de zorg op ons genomen om 32 nieuwe hotelkamers te voorzien van 1 LG televisie, en daarbij de 7 junior entresol suites met 2 LG televisies (zithoek beneden, en bij het bed boven) Met heel veel plezier hebben wij wederom laten zien een ongekende service partner te zijn;

“Dankzij jullie producten kunnen onze hotelgasten 's avonds zonder problemen ontspannen TV kijken. Bedankt voor de snelle service en prettige samenwerking”
Aldus Marjolein Schobben (Gastvrouw /Hoofd Facilitaire Dienst Landgoed Huize Bergen)

 

 

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)