ibis budget Amsterdam City South

Bij ibis budget bent u altijd in verbinding met gratis wifi in alle hotels, flatscreen TV’s en de ruime keuze uit televisiekanalen en multimedia opties!

Mr Rutger BLOM, manager van Ibis budget Amsterdam Zuid, heet de gasten graag welkom. Ibis budget Amsterdam City South is ideaal gelegen aan de Zuidas in Amsterdam, dicht bij het treinstation. De metrohalte Kronenburg ligt net om de hoek. Ontspan in de gloednieuwe en moderne kamers met fantastisch uitzicht, ontdek de unieke speelkamer, geniet van het onbeperkte ontbijtbuffet en profiteer van gratis WiFi en een onoverdekte parkeerplaats.

Slaap onder het meest knusse driedubbele, dubbele of enkelvoudige dekbed! Zing zo hard als u kunt in de XL-douche en zap een eind weg met uw flatscreen TV! De ibis budget kamer is zeer rustgevend door de zachte lampen en de kleurrijke sfeer die is ontworpen met indelingsspecialisten. Bij ibis budget bent u altijd in verbinding met gratis wifi in alle hotels, flatscreen TV’s en de ruime keuze uit televisiekanalen en multimedia opties!

De 314 kamers zijn voorzien van 32 inch Phillips Hotel TV’s, waarvan de bekabeling keurig is weggewerkt achter houten panelen.  Na de installatie van diverse schotels worden de schermen voorzien van een Canal Digitaal HD+ zenderpakket. Ook in de public area zoals de speelkamer zijn voorzien van schermen, hier is een 48 inch Philips scherm op een vlakke wandbeugel geplaatst. Alle schermen kunnen op afstand beheerd worden door middel van de Philips CMND server.

   

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)