Fitland streeft naar Quality of Life

Fitland gelooft dat mensen gelukkiger zijn in balans. Vanaf dag één is het welzijn van onze klanten de rode draad geweest voor onze bedrijfsvoering. In 1984 met de oprichting van een van de eerste fitnesscentra in Nederland, anno 2014 noemen we dit Quality of Life.

Met een voor Nederlandse begrippen uniek concept werkt Fitland altijd met al haar gasten en partners naar een verbeterd gevoel van kwaliteit van leven, zowel in business als leisure. 
In de loop der jaren groeide Fitland uit tot een keten met drieënveertig sportcentra (najaar 2014), maar verschenen er ook zes Fitland viersterren hotels, zes wellnessresorts, vijftien restaurants, congres- en event centers,  een BHV tak en Fitland Business & Health, het bewegings- en ontspanningsprogramma voor werkgever en werknemers. En dit aantal groeit nog ieder jaar.

Samenwerken

Samenwerken hierin zit diep in het Fitland DNA verweven. De afgelopen jaren zijn veel strategische samenwerkingen aangegaan op het gebied van onderwijs, zorg en welzijn. Fitland bouwt zo ook aan de verrijking van het Quality of Life principe. 

Fitland XL

Een grote vestiging met een hotel en meerdere productmarktcombinaties is een Fitland XL. Op een XL locatie bundelt Fitland alle kennis en expertise en zoekt naar synergiën tussen de verschillende faciliteiten en partners op locatie. Alles met één rotsvaste overtuiging: wij geloven dat mensen gelukkiger zijn in balans!

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)