Beachhouse Zandvoort

Stel je voor dat je wakker wordt met het geluid van golven die breken op het strand. Je opent Franse balkon ramen en ziet een adembenemend uitzicht op zee. Jouw fantasie wordt werkelijkheid als je wakker wordt in een van de kamers van Beachhouse Hotel. Veel dichter bij de zee, met open uitzicht,  vind je een hotelkamer maar zelden. Heerlijk op de  blote voeten van de hotelkamer naar het strand en de zee.

De kamers zijn een perfecte combinatie van luxe en comfort. De kitchenette maakt het mogelijk om zelf lekkere hapjes klaar te maken. De prachtige antieke kastdeurtjes uit Egypte geven de kamer een speciaal tintje. De verkwikkende regendouche spoelt het zand en het zout van de stranddag van je af. Het Italiaanse kingsize bed nodigt je uit om te ontspannen na een dag vol van activiteiten.

Wij als triAV hebben de zorg op ons genomen om de 26 kamers te voorzien van een LG televisie en deze te programmeren. De 4 hoekkamers en de 12 landzichtkamer zijn voorzien van een 43 inch scherm, de 10 prachtige zeezichtkamers zijn voorzien van 49 inch schermen. Een deel van de schermen is aan de wanden van dubbelgips met achterhout op een beugel gehangen, later is het geheel afgewerkt met een  kader waarin de tv precies moest passen.

   

triAV bv
Bedrijventerrein “De Flier”
Sindelererf 9
3861 PW Nijkerk


T: +31 (0)33 844 3830
E: info@triAV.nl


Bel voor een afspraak
0800 333 000 3     070 270 370Tel BE: (15 ct per minuut)